Sommarboken 2021

2021-06-14 till 2021-08-28.
Plats Höörs bibliotek
Målgrupp:

Läs 5 böcker och få 1 presentbok! För dig mellan 7-17 år.

Nu är det sommarlov och då är det dags för Sommarboken

Så här funkar Sommarboken:

• Låna och läs fem böcker. Det kan vara kapitelböcker, faktaböcker, poesi, serieböcker, eller ljudböcker. Det viktigaste är att det är böcker du tycker om och att de är lagom svåra.
  • Du behöver inte läsa böcker på svenska utan låna och läs på det språk som du känner dig mest bekväm med eller det språk du vill öva dig i.
  • Skriv vilka böcker du har läst i Sommarbokshäftet. Välj en av böckerna som du vill skriva ett boktips om, detta skriver du på sista sidan i häftet.
  • Lämna in häftet på biblioteket i Höör och hämta din presentbok.
  • Du kan vara med i Sommarboken två gånger under sommaren.
  • Sommarboken pågår från måndagen den 14 juni till lördagen den 28 augusti.

För dig som inte kan läsa själv har vi MiniSommarboken. Låna och läs fem böcker tillsammans.
Skriv vilka böcker ni har läst i MiniSommarboksformuläret och rita en bild om en av böckerna.
Lämna in formuläret med bilden på biblioteket i Höör och hämta din presentbok.

Sommarbokenprogram  2021

Länktips

På Barnens bibliotek kan du hitta mer om Sommarboken, få boktips, vara med i tävlingar och läsa om årets tema "Ut i det vilda"