Läsupplevelse för avhämtning och utökad service

Vill eller kan du inte besöka biblioteket just nu? Vi har utökat vår "Take away-service" för dig som inte vill komma in på biblioteket.

Det är många som avstår från att besöka sitt bibliotek just nu. Vi kan hjälpa dig att utföra dina ärenden utan att du behöver komma in på biblioteket.

Du kan nu få hjälp med att:

• hämta reserverade böcker
  • kopiera
  • skanna
  • utskrifter

Utan att behöva komma in på biblioteket! Mejla eller ring och berätta vad du behöver hjälp med.

Läsupplevelse för avhämtning

• Kontakta oss på telefon eller via e-post.
  • Tala om vilka och hur många böcker du vill låna. Har du speciella önskemål gäller det förstås att böckerna finns inne. Annars kan du t ex önska deckare, humor, biografier eller något annat, så plockar vi ihop åt dig.
  • Skriv ditt personnummer/lånekortsnummer i meddelandet så lånar vi ut böckerna åt dig och packar i en kasse.
  • Sedan kan du hämta själv utanför vår entré eller skicka en släkting eller vän. Har du inte denna möjlighet heller kan vi också, i mån av tid, komma hem till dig med dina önskade böcker.