Bokcirklar på Höörs bibliotek

Gillar du att läsa böcker och längtar efter att prata om dem med andra läsintresserade? Då kanske någon av bibliotekets bokcirklar för vuxna kan vara något för dig. Biblioteket har några bokcirklar igång med lite olika upplägg och som träffas på olika tider under dagen. Någon cirkel träffas på förmiddagen och någon på kvällstid.

Kvällsbokcirkeln

Vi läser blandad litteratur. Böcker i olika genrer, både nyare och äldre utgivning. Vi träffas kvällstid en gång i månaden (måndagar 18.30-20.30) för att det ska passa många. På bokcirkelträffen fikar vi tillsammans och diskuterar den lästa boken.

Har du frågor om kvällsbokcirkeln eller vill göra en intresseanmälan, kontakta Ingrid Billing Hansson

Bokcirkel för seniorer 

En bokcirkel som träffas varannan vecka (onsdagar 10.15-11.30). Vi läser böcker i teman, exempelvis författare från olika länder, biografier eller annat. Vi fikar tillsammans och diskuterar och tipsar varandra om böcker vi läst.

Talbokscirkeln

En bokcirkel för de som är talboksberättigade och läser talböcker. Vi träffas var tredje vecka och läser två eller tre böcker till var gång som vi sedan diskuterar över en kopp kaffe och en kaka.

Har du frågor om bokcirkel för seniorer eller talbokscirkeln, kontakta Inga-Lena Örn.